Cibakháza

Cibakháza

Cibakháza

CIBAKHÁZA

A cibakházi gyár területe: 39000 m2. A korábban gyártott mezőgazdasági betakarítógépek részegységei mellett, acél állványszerkezetek készítését indítottuk el. A szekszárdi gyár fióktechnikai felszereltsége a következővel jellemezhető.

Hidegalakítás:
Lemezdarabolás és megmunkálás lv=10 mm-es lemezvastagságig univerzális daraboló-gépeken, préseken és hajlítókon, univerzális és speciális szerszámok felhasználásával. Lv=10 mm-t meghaladó lemezméretek darabolása lángvágással. Rúd- és idomacél darabolás univerzális tárcsás darabológépen

Hegesztés:
Általában folyóelektróda CO2 vagy CO2+AC védőgázas kézihegesztési eljárás jellemző. Hasonlóan begyakorlott a finom lv=1 mm körüli és a nagy keresztmetszetű lemezek hegesztése is.

Forgácsolás:
A fióktelep egyéb felszerelése; univerzális esztergapadok és marógépek.

Felületkezelés, festés:
Mechanikus oxid- és revementesítés, szemszórásos tisztítóberendezés áll rendelkezésre. Szervezetten kialakított a zsírtalanítás, vegyi felületkezeléses kétrétegű, oldószeres festékfelvitelre alkalmas, szórásos festéktechnológia egy könnyűkivitelű konvejorpályán. A festést követően a szárítást konvekciós fűtésű kemencében végzik, jelenleg korszerűsítés miatt nem üzemel.

Szerelés
Hagyományos kézi kisgépek alkalmazásával, egyedi és kissorozatok nem gépesített szerelése a gyakorlat. A gyártelep szervezettsége technológiai áganként műhely-jellegű.

Cibakháza